Belysning - ME El-Teknik ApS
16845
page-template-default,page,page-id-16845,theme-bridge,bridge-core-2.2.8,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1400,columns-4,qode-theme-ver-21.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_768,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Vi udfører alle former for belysningsopgaver store som små. Vores kunder siger om os, at vi leverer arbejde af høj kvalitet og har en god service. Derfor kan du stole på, at vi giver dig den rette rådgivning omkring hvad der er det optimale lysforhold for dig og dine behov, oveni rådgiver vi dig i hvordan du opnår et lavere elforbrug.
Vi forhandler alle de kendte mærker af LED belysning. Med vores udvalg får du den helt rigtige belysning og flotte lamper i dit hjem eller på arbejdspladsen.

3

Få rådgivning til dit lys i hjemmet

Har du bemærket, at behovet for lys er forskelligt fra rum til rum?
Der er mange valg og overvejelser omkring lyset i hjemmet, valg som koldt eller varm lys, mulighed for dæmpning, hvor meget lys er der behov for, spot effekt eller stor spredning på lyset, og mulighed for energibesparelse. Vi hjælper dig med disse overvejelser ved at give dig kompetent rådgivning, og vi klarer installationen for dig.

 

Vi tilbyder blandt andet:

 

 • Ophængning af lamper, samt nedtagning af lamper
 • Installation af spots og rådgivning
 • Lysdæmpere
 • Energioptimering
 • Energibesparelser
 • Intelligent Styring af Belysning, IHC, smarte løsninger

Få monteret dit udendørs lys

Udendørs lys gælder ikke kun julelys og sene sommeraftener på terrassen. Udendørs lys er gadelygter, lys i indkørsel, lys ved din hoveddør og meget mere.
Mangler du hjælp til dit udendørs lys, tilbyder vi kompetent rådgivning og klarer installationen for dig.

 

Vi tilbyder blandt andet:

 

 • Udendørs lys i indkørslen
 • Udendørs lys og el-installation i haven og/eller på terrassen
 • Energibesparende udendørs lys
 • Bevægelsessensorer
 • Udendørs lys på husmur
 • Udendørs lys i bede
 • Udendørs lys som spot

Belysning til erhverv

Uanset hvilken type arbejdsplads du har i din virksomhed, er der brug for lys til at opretholde effektiviteten. Det gælder alle steder om det er kontor, butik, lager eller produktionen. Der hvor mennesker opholder sig, er der behov for lys, og vi mennesker trives og arbejder bedst i godt og behageligt lys.

 

Vi har flere års erfaring og er kendt for høj kvalitet og god service. Vi leverer og installerer stor set alle former for belysning til din virksomhed både til kontor og erhvervs belysning.
Vi tilbyder også rådgivning i lys til arbejdsmiljøet og energibesparelser. Vi oplever ofte, at der er mange penge at spare i energiforbruget på belysning i virksomhederne.

 

Til erhverv tilbyder vi at udføre en LUX udmåling af lyset på arbejdspladsen. En LUX udmåling er en måling af hvor meget lys der er i et rum. Det anvendes til at sikre, at krav om lys på arbejdspladser bliver overholdt, og at lyset er optimal og behagelig for arbejdsmiljøet.

Har du spørgsmål eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud?

Du er velkommen til at kontakt os med dine spørgsmål, og hvis du er interesseret i at få et tilbud på en belysnings opgave.
Kontakt os på telefonen +45 31 644 644 eller på mail Info@MEElteknik.dk


0