El arbejde for Erhverv - ME El-Teknik ApS
16839
page-template-default,page,page-id-16839,theme-bridge,bridge-core-2.2.8,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1400,columns-4,qode-theme-ver-21.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_768,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Vi klarer alle former for el opgaver for din virksomhed

En arbejdsplads skal være funktionel for at du kan udføre dit arbejde effektivt, og det kan koste tid og penge, når tingene ikke virker. Derfor tilbyder vi hos ME El-Teknik at løse dine el opgaver, så du kan fokusere på din virksomhed. Vi ved, at alle virksomheder er forskellige og dermed er din virksomheds behov unik. Vi tilbyder derfor kompetent vejledning og rådgivning, hvor vi vil tage en snak om din virksomheds behov. Dermed er du sikret den optimale løsning, som sikrer at din virksomhed er tip-top, så du kan fokusere på det, som du er bedst til.

Vi sikrer at du kommer hurtigt tilbage til dit arbejde igen.

Vi klarer små og store el opgaver for erhverv

Som sagt, er det vigtigt at tingene fungerer i din virksomhed, derfor tilbyder vi at løse alle elektriske opgaver indenfor erhverv. Vi tilbyder både stærkstrømsinstallation og kommunikationsinstallation.

Stærkstrømsinstallation er opgaver som måling af strøm, sikring mod fejlstrøm, overbelastning og kortslutning, fordeling af strøm, brug af strøm og meget mere.
Vi hjælper blandt andet med opsætning af lys, og vi laver beregning af belysningen, så dine medarbejdere har det rigtige arbejdslys.

 

Andre eksempler på opgaver, som vi udfører for erhverv:

 

 • Nybyggeri – traditionel eller intelligent installation
 • Renovering af gamle el-installationer
 • Fejlfinding på el
 • Varmepumper
 • Energioptimering
 • Grøn energi
 • Service og vedligeholdelse af el

Kommunikationsinstallation er opgaver, der har med netværk at gøre. Vi ved at være virksomhed i det moderne Danmark kræver pålidelige kommunikationsløsninger.
Derfor tilbyder vi rådgivning om de mange muligheder du har med kommunikationsteknologi, og tilpasser løsningerne efter dit behov. Vi står selvfølgelig for at installere og konfigurere din kommunikationsløsning.

 

Eksempler på opgaver, som vi kan hjælpe din virksomhed med:

 

 • Fejlsøgning af kommunikationsinstallationen
 • Netværksløsninger
 • Trådløse netværk
 • IP telefoni

Vi tilbyder el-service af høj kvalitet og med hurtig udrykning

Vi er faktisk kendt for at levere god service og arbejde af høj kvalitet, som bliver professionelt udført. Vi er din lokale elektriker og el-installatør med jordforbindelse og positiv ladet service. Vi tilbyder hurtig udrykning i Middelfart, på Fyn og i Trekantsområdet, og ingen opgaver er for stor eller lille for os at løse.

Hvis du vælger os, ME El-Teknik, vælger du en partner, som er lokal, reagerer hurtigt, og som leverer god service.

Har du spørgsmål eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud?

Du er velkommen til at kontakt os med dine spørgsmål, og hvis du er interesseret i at få et tilbud på en el-opgave, som vi kan hjælpe din virksomhed med.

Kontakt os på telefonen +45 31 644 644 eller på mail Info@MEElteknik.dk


0