El-installationer - Både - ME El-Teknik ApS
16853
page-template-default,page,page-id-16853,theme-bridge,bridge-core-2.2.8,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1400,columns-4,qode-theme-ver-21.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_768,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

El-installationer – Både

De fleste både i dag har en eller anden form for elektrisk element installeret. Lige som på land er el-installationer i både med til at gøre hverdagen nemmere. Mulighederne for elektriske udstyr i både er mange.

 

Kombinationen af vand og el udgør en rigtig stor fare, hvis der skulle opstå en kortslutning i el-installationen i båden. Derfor er det yderst vigtigt, at el-installationerne på din båd bliver udført korrekt og sikkert, ellers er der stor risiko for problemer og måske ulykker. Derfor bør du altid lade dine installationer blive udført af en professionel elektriker med erfaring i båd-el-installationer.

 

ME El-Teknik har mange års erfaring med el på både. Vi klarer både ny installation og reparation og vi løser store som små opgaver.

El-installationer i nye både

Skal du have lavet nye el-installationer på din båd, kan du trygt spørge os. Vi har god erfaring, og vi giver dig råd med på vejen til dit projekt. Vi kan lave komplet el i din båd, men vi kan også installere el-tavler, sikringstavler eller producere og installere specialbyggede styretavler. Vi hjælper også med opgraderinger og montering af nyt ekstraudstyr.

Reparation af el i din båd

Hvornår har du sidst fået efterset din båds el-installationer? Eller sikret, at din el-installation er i sammenspil med resten af bådens elektronik? Måske er det værd at lade os kigge på den, mens den alligevel er på land. At få efterset el-installationer er nødvendige, siden der kun kommer mere og mere elektronisk grej ombord, og sikkerhed er ekstra vigtig, når man befærder sig væk fra land.

Hos Me El-Teknik udfører vi fejlfinding og test af alle bådens el-installationer. Vi tilbyder også at udbedre problemerne med eventuelle reparationer og udskiftning.

Har du spørgsmål eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud?

Du er velkommen til at kontakt os med dine spørgsmål, og hvis du er interesseret i at få et tilbud på en el-installation i din båd.
Kontakt os på telefonen +45 31 644 644 eller på mail Info@MEElteknik.dk


0