El-installationer i boliger - ME El-Teknik ApS
16566
page-template-default,page,page-id-16566,theme-bridge,bridge-core-2.2.8,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1400,columns-4,qode-theme-ver-21.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_768,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Vi klarer alt indenfor elektriske installationer i din bolig

 

ME El-Teknik klarer alle typer elektriske installationer i din bolig uanset om du har en lille eller stor opgave til os. Vores services omfatter alt fra udskiftning af stikkontakter til nye el-installationer i huse og bygninger. Der er flere regler og love omkring el i boligen, som skal overholdes. Hos os, sørger vi for, at du får en installation, som ikke kun er efter bogen og lovlig, men at du får en installation med høj sikkerhed. Vi er faktisk kendt for at levere god service og arbejde af høj kvalitet, som bliver professionelt udført. Vi laver el-installationer i private bolig, nybyggeri og erhvervsboliger.

Vi tilbyder el-service af høj kvalitet og akut hjælp

 

Vi hjælper med alle typer el-opgaver, uanset om det er installering af lys og hårde hvidevarer, flytning af lampeudtag, el-installationer i nybyggeri eller noget helt andet. Du kan altid forvente, at vi udfører vores arbejde professionelt og af høj kvalitet.
Står du akut og mangler en elektriker? Som din lokale elektriker, tilbyder vi hurtig udrykning til akutte opgaver. Er uheldet ude, kan vi kontaktes uden for vores almindelige åbningstider. Vi leverer denne service i Middelfart, Fyn og i Trekantsområde.

Mangler du akut hjælp med din el-installation?

Renovering eller ny el-installation i din bolig

Skal du have renoveret din el-installation, står du med et udvidelses projekt, eller skal du have bygget ny bolig? Der er mange overvejelser forbundet med el-installationer, og det kan være svært at gennemskue hele processen, når man ikke selv er ekspert på området, men det har vi styr på hos ME El-Teknik. Vi hjælper og guider dig fra start til slut i processen, uanset om det er renovation, udvidelse af bolig, eller om du skal have lavet el-installationen i dit nybyggeri. Vi tilbyder kompetent vejledning og rådgivning, så du er sikret en løsning, du bliver glad for nu og i fremtiden. Vi sørger også for at du får en el-installation, som er efter loven, og vigtigst af alt, at sikkerheden er i top. Dermed er risikoen for fejl eller brand på sit absolut minimum.

Har du spørgsmål eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud?

Du er velkommen til at kontakt os med dine spørgsmål, og hvis du er interesseret i at få et tilbud på en el-installation i dit nybyggeri, dit erhvervsbyggeri eller ved små og store renovationer af dit el-installation.

Udfyld formularen eller kontakt os direkte på telefonen +45 31 644 644 eller på mail Info@MEElteknik.dk


0