El-projektering - ME El-Teknik ApS
16859
page-template-default,page,page-id-16859,theme-bridge,bridge-core-2.2.8,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1400,columns-4,qode-theme-ver-21.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_768,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

El-projektering til alle typer projekter

Skal du i gang med at renovere, bygge eller ombygge bolig, kontorfaciliteter eller lagerplads? Så får du brug for indsigt i både forbrug og behov for elektricitet, og hvilke løsninger du skal bruge. Derfor bliver el-projektering et relevant begreb for dig. El-projektering består af en grundig analyse af el-behovet og derefter tilrettelæggelse af el-projektet. El-projekteringen omfatter ofte både traditionelle stærkstrømsinstallationer for lys og kraft, og svagstrømsinstallationer som IHC installationer, netværkskabling og antenne kabling.

Vi hjælper dig hele vejen

ME El-Teknik tilbyder at stå for din el-projekteringen af din nye el-installation ved alle former for byggerier for privat og erhverv. Vi laver analysen af el-behovet, tjekke relevant lovgivning, leverer grundig el-tegning af installationen. Vi er med i hele processen med vores kompetente rådgivning. Vi sørger for, at du som kunde har overblikket og er med hele vejen i beslutningsprocessen, så du til sidst står med den bedste løsning, som er optimal og velfungerende i sin helhed.

Har du spørgsmål eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud?

Du er velkommen til at kontakt os med dine spørgsmål, og hvis du er interesseret i at få et tilbud på el-projektering i dit nybyggeri, dit erhvervsbyggeri eller ved renovationer af dit el-installation.

Kontakt os på telefonen +45 31 644 644 eller på mail Info@MEElteknik.dk


0