El-rådgivning - ME El-Teknik ApS
16851
page-template-default,page,page-id-16851,theme-bridge,bridge-core-2.2.8,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1400,columns-4,qode-theme-ver-21.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_768,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Vi giver dig altid kompetent el-rådgivning

God og kompetent el-rådgivning giver dig først og fremmest et godt overblik over dine muligheder med el-installationer og andre el-opgaver. Vi har stor erfaring som elektriker og el-installatør. Dermed kan vi hjælpe dig med at få taget en kvalificeret beslutning om hvilke løsninger som bedst dækker dine behov.

 

Som din lokale elektriker og el-installatør, forstår vi at rådgive dig i øjenhøjde, undgå unødig forvirring, og vi ruster dig til at tage den rette beslutning for netop dit projekt. Vi tilbyder el-rådgivning til store og små projekter. Vi hjælper dig gennem hele processen, så du får den helt rette løsning. Det er vigtig for os, at du står med den rigtige løsning, som du bliver glad for nu og i fremtiden. Vi hjælper selvfølgelig også med implementeringen.

Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål og give dig den rette rådgivning, når du står med el beslutninger eller problemer.

Nye løsninger eller optimering?

Vi rådgiver indenfor både nye løsninger, reparation eller optimering af eksisterende og eventuelt gamle el-installationer. Nye løsninger eller optimering kan gribes an på vidt forskellige måder, og vi sørger for at snakke igennem de løsninger, der er relevant for dig.

En eksisterende installation kan for eksempel blive optimeret, så den er moderne, få en højere funktionalitet eller blive energioptimeret, så elregningen bliver lavere.

11

Køb af bolig

Står du og overvejer at købe en bolig? Her er der god mulighed for at få rådgivning af os omkring boligens el-installation. Vi tilbyder at gennemgå el-rapporten og hjælper dig med at forstå den. Dertil kan vi give dig en prisberegning af eventuelle udbedringer, som du kan bruge som grundlag for forhandlinger af boligen. Vi foretager selvfølgelig udbedringerne på boligen.

Salg af bolig

Er det tid til at sælge din bolig? Her kan du med fordel få vores rådgivning på el-installationen. Vi hjælper dig med at udregne prisen for reparationer og pris for optimering, som kan øge værdien for din bolig. Vi udfører også reparationerne og optimeringen efterfølgende.

Nybyggeri, renovering og ombygning

El i nye bygninger er meget mere avanceret i dag og handler om meget mere end lys og stikkontakter. Overvejelser forbundet med nybyggeri kan være intelligente installationer, indbygningsspots, ABV-anlæg, kantineindretning, internet og EDB, tyverialarm og meget andet. El i nye bygninger handler om at lave grundige planer, og det skal gå op i en højere enhed mellem krav og lovgivningen. Derfor er det vigtigt, at planerne bliver gennemarbejdes nøje før el arbejde på nybyggeri, renovering eller ombygningen kan påbegyndes.

 

Hos ME El-teknik rådgiver vi i el projekter i forbindelse med alle former for byggerier, såsom bolig, industri, butikker og kontorer. Vi rådgiver og udfører alt lige fra dimensionering af tavler og kabler til tekniske tegninger og komplet dokumentation. Vi rådgiver dig i øjenhøjde og sammen finder vi netop den løsning som dækker dine krav. Vi hjælper dig gennem hele processen, og du vil altid være med i alle de vigtige beslutninger.

Eksempler på projekter vi kan rådgive og hjælpe dig med:

 

  • Forsyningsanlæg
  • Energianlæg
  • Energioptimering/-besparelser
  • Stærk -og svagstrømsinstallationer
  • Bygningsinstallationer
  • Belysningsteknik
  • Procesinstallationer (industri & miljø)

Belysning i boligen og på arbejdspladsen

Der hvor mennesker opholder sig, er der behov for lys, og vi mennesker trives og arbejder bedst i godt og behageligt lys. Lys er ofte et overset emne i el-rådgivningen. Men lys har stor påvirkning på rummet og på de mennesker, der er i rummet. Vi rådgiver også omkring belysning. Du kan læse mere om vores services forbundet med belysning her.

Læs mere

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakt os med dine spørgsmål.

Udfyld formularen eller kontakt os direkte på telefonen +45 31 644 644 eller på mail Info@MEElteknik.dk


0