Fejlsøgning - ME El-Teknik ApS
16849
page-template-default,page,page-id-16849,theme-bridge,bridge-core-2.2.8,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1400,columns-4,qode-theme-ver-21.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_768,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Elektriciteten er blevet en naturlig del af vores hverdag, som man ikke går og tænker over. Derfor er det mærkbart og meget ubelejligt når der sker fejl og ikke virker, ligesom at bilen aldrig går i stykker på et godt tidspunkt. Mange fejl på el-installationer opstår ofte på grund af overbelastning, nedslidte installationer og nogle gange ulovlige installationer. Ulovlige eller gør-det-selv reparationer på el-installationer, kan have store og farlige konsekvenser. Derfor bør du derfor altid kontakte en elektriker, hvis du er bekymret for om dine elinstallationer er sikre, forsvarlige, og om de overholder de lovmæssige krav.

Tegn på fejl i din el-installation:

  • Relæ slår fra flere gange
  • Delvis eller helt manglende strøm i bygningen
  • Manglende strøm i enkelte sted, såsom stikkontakt, belysning, eller i et af de hårde hvidevare.
  • Manglende strøm udenfor

5

Vi hos ME El-Teknik tilbyder professionel og hurtigt fejlfinding på el-installationer, og vi tilbyder desuden hurtig udrykning og døgnservice hvis problemet er akut. Vi foretager fejlsøgning både indendørs og udendørs. Vi har det rigtige udstyr og kan klare alle typer fejlfindingsopgaver samt selv af de mest komplekse el-installationer. Vi har stor erfaring med fejlsøgning og med din forklaring af problemet, ved vi hvad vi skal gå efter for at finde fejlen. Vi foretager selvfølgelig de nødvendige reparationer efterfølgende, så du kan komme hurtigt tilbage til din hverdag, vel vidende at din el er i orden og sikkert.

Har du spørgsmål eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud?

Du er velkommen til at kontakt os med dine spørgsmål, og hvis du er interesseret i at få et tilbud på en fejlsøgnings-opgave.
Kontakt os på telefonen +45 31 644 644 eller på mail Info@MEElteknik.dk


0