Hårde Hvidevarer - ME El-Teknik ApS
16841
page-template-default,page,page-id-16841,theme-bridge,bridge-core-2.2.8,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1400,columns-4,qode-theme-ver-21.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_768,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Vidste du, at der er forskel på hårde hvidevarer i forhold til krav om installation af autoriseret elektriker? Den korte version er, at hvis din vare kan stikkes i din stikkontakt, så må du selv tilslutte den. Dog er der store fordele ved at spørge os om hjælp. Hårde hvidevarer kan være uhåndterbare og ikke sådan lige til at tilslutte. Selvom du står med en maskine, som har et almindeligt stik, er det ikke sikkert, at du har den rigtige stikkontakt(2 eller 3 benet) eller måske har du et udtag til maskinen i stedet. Derudover er der også særlige placering og monterings regler, som du skal forholde dig til. Derfor er en god beslutning at spørge os, når du overvejer nye hårde hvidevarer i dit hjem eller til erhverv.

Spar tid, kræfter og bekymringer, når du skal have nye hårde hvidevarer

Vi har viden og udstyret til at håndtere dine hårde hvidevarer, fra når du har købt dem, til at du tager dem i brug. Vi står vi for levering, installering og montering. Du kan endda bestille dine hårde hvidevarer hos os. Vi har et stort udvalg af de kendte mærker.
Vi er kendt for at levere god service og arbejde af høj kvalitet. Derfor kan du roligt tage dine varer i brug vel vidende, at de er installeret ordentligt og sikkert.

Vejledning til køb af hårde hvidevarer

De hårde hvidevarer er blevet en uundværlig og naturlig del af hverdagen. Derfor er det vigtig at købe de rette produkter. Vi tilbyder et bredt og solidt udvalg af de kendte mærker, og vi tilbyder rådgivning. Dermed får du det produkt som passer til dit behov og som passer i dit hjem. Vi står selvfølgelig også for levering og installering. Vi kommer også og servicerer din maskine, hvis du har behov for det.

11

Har du spørgsmål eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud?

Du er velkommen til at kontakt os med dine spørgsmål, og hvis du er interesseret i at få et tilbud på køb og montering af din hårde hvidevarer.
Kontakt os på telefonen +45 31 644 644 eller på mail Info@MEElteknik.dk


0