Miljøvenlig energi - ME El-Teknik ApS
16847
page-template-default,page,page-id-16847,theme-bridge,bridge-core-2.2.8,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1400,columns-4,qode-theme-ver-21.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_768,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Et godt sted at starte – Energioptimering

Går du op i miljø og grøn energi? Et rigtig godt sted at starte er at bruge mindre strøm. Vi oplever ofte, at næsten alle typer bygninger kan med fordel få analyseret mulighederne for energioptimering. Ved at optimere el-installationerne af dit hjem eller erhvervsbygning, er der ofte penge at spare på energiforbruget uden at skulle lave om på vanerne. Noget så simpelt som din belysning, kan der være mange penge at spare. Dermed er energioptimeringen en investering, som du får tjent hjem igen.

 

Hos Me El-Teknik, tilbyder vi rådgivning og implementering af energioptimering i blandt andet boliger, kontorbygninger, skoler, institutioner, proces- og produktionsanlæg.

Vi hjælper med energioptimeringen i disse områder:

Ventilation
Belysning
Automatik
Solceller
Ventilation
Indeklima
20

Solceller

Solenergi er en vedvarende og forureningsfri energikilde. Solceller, der findes i dag, kan omsætte cirka 20 % af solens stråler til elektricitet. Indenfor solcelleanlæg skelner man mellem solceller, der er tilsluttet el-nettet og solceller, der lagrer strøm i batterier. Derudover er der et stort udvalg af solcellemoduler, hvor du skal forholde dig til størrelse, udseende og kvalitet.

 

ME El-Teknik klarer alle former for solcelleopgaver. Vi tilbyder salg, service, vedligeholdelse og opsætning. Vi hjælper dig også selvfølgelig med den rette rådgivning, når du skal investere i et solcelleanlæg. Vi giver vejledning i type, størrelse, placering og hældning for mest energi og den tekniske sammensætning af anlægget m.m., baseret på dine ønsker og muligheder.

Vi sørger for, at dit nye solcelleanlæg er optimal, effektiv, sikker og stabil.

Fordele ved solceller

  • Du får vedvarende energi, som er støjfri, forurener ikke og har ingen bevægelige dele.
  • Du er med til at bidrage til den grønne omstilling.
  • Med 10 kvadratmeter solceller sparer du ca. 1/2 ton CO2 om året.
  • Solceller har en lang levetid. Du vil typisk få en garanti på 25 år, og de har ingen bevægelige dele og er robust.
  • Solceller er driftssikker med lave vedligeholdelsesomkostninger.

Hvor meget strøm kan solceller producere i Danmark?

Breddegrader, vejret og soltimer har en indflydelse på, hvor meget energi solcellerne kan producere. I Danmark kan 1 kW nettilsluttet solcellemodul(fylder ca. 5-6 m2) med en optimal placering producere 900 kWh per år. Et typisk hus på 100 m2 kan producere cirka 15-18.000 kWh/år. I Danmark er den optimale placering mod syd med en hældning på 30-45 grader, dog er der forskel på optimal placering ved batteri eller nettilsluttet anlæg, plus forbrugsbehov.

12

Varmepumpe

Du kan spare penge på dine varmeudgifter med et varmepumpeanlæg, hvis du opvarmer med olie, el eller naturgas, og at du ikke har mulighed for fjernvarme. Varmepumper virker ved at flytte på energi, varme, ligesom et køleskab gør. Energien bliver hentet fra luften eller jorden udenfor og bliver overført til radiatorer, gulvvarme, eller blæser energien direkte ind som varmluft.

 

Hos ME El-Teknik løser vi alle opgaver indenfor varmepumper. Vi forhandler varmepumper, tilbyder service, vedligeholdelse, installation, samt vi giver dig kompetent rådgivning. Når du skal have anskaffet en varmepumpe, vejleder vi dig i de forskellige mærkers strømforbrug, støjniveau, effektivitet og holdbarhed. Vi rådgiver til køb af varmepumper til parcelhuset, lejligheder, sommerhuse, butikker, virksomheder, serverrum m.m.

Har du spørgsmål eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud?

Du er velkommen til at kontakt os med dine spørgsmål, og hvis du er interesseret i at få et tilbud på en energioptimering, et solceller-anlæg eller en varmepumpe.
Udfyld formularen eller kontakt os på telefonen +45 31 644 644 eller på mail Info@MEElteknik.dk


0